Fri från träningen

Då har jag inte tränat på väldigt länge nu, och så som det ser ut just nu kommer det inte att kunna bli någon träning under tiden som jag är i Kirkenes. Redan kl 20 så börjar ögonen påpeka att det är dags att gå och lägga sig, och att hålla sig vaken till bara kl 21 är väldigt svårt. Och då med tanke på att jag är “klar” på jobbet, har duschat och ätit samt gjort matlåda till imorgon så är kockan 19. Så den timmen jag är pigg tänkte jag faktiskt få vara “ledig” och inte göra något speciellt.

Har mycket idéer och så som jag vill få igenom här, vilket tursamt nog(beroende på hur man ser det) även två konsulter med närmare 7000 års erfarenhet av denna typ av anrikning sade samma sak till min chef. Så nu är det bara att försöka samla samman all den information jag har i huvudet och sätta det på pränt.

Om allt går som det skall så kommer jag på måndag även att få min helt egna mailanvändare, inloggning samt en lätt begagnad dator. Och kanske även min telefon…