Lite bilder

Ytterligare en dag avklarat och det går faktiskt rätt bra. Även om man ibland kan tvivla på det. Har fått göra några av de arbetsuppgifter som jag kommer att få när jag väl är ensam, och förhoppningsvis så kommer det några gånger till då jag får göra dem med lätt “övervakning”. Det roliga i hela smeten är att det är precis som på Kåren att allt ligger i excel, dock utan att vara smart kopplat så man måste kopiera en massa.

Är inte lika trött idag, vilket nog mest har att göra med att jag faktiskt sov riktigt väl inatt. Dock har jag gjort en liten, låt oss kalla det felberäkning, och det är avsevärt mycket kallare här än vad jag trodde. Luften sveper in från fjorden och gör det rejält kallt när det blåser.

Här kommer även några bilder som jag tog idag.

Jag fotar från jobbet, sover i den röda baracken och sedan följer Kirkenes centrum

Så här nära är det till jobbet, med "poolen" i förgrunden...

1 comment

    • MrCrazy on September 10, 2010 at 11:19

    hehe… låter som att det funkar på rätt så bra men du kanske får köpa dig en “lusekofta” eller ngt.

Comments have been disabled.