Första dagen

Det har varit kaotiskt, fundersamt och allmänt förvirrat under min första dag. Något direkt introduktionsprogram finns inte, och om två veckor så förväntas det att jag skall vara fult upplärd och kunna arbeta i driften. Så det är just nu en kamp i uppförsbacke med motvind och någon som står och kastar saker på en från toppen. Låter nästan som ett gammalt Donkey Kong spel… Fördelen (som även gällde i spelet) är att det inte är så farligt mycket att lära sig nytt, utan att det är terminologin samt vad alla enheter har för namn som skall tryckas in.

Ikväll blir det med andra ord att plugga massor. Jag har dock gått mina första 3(!) säkerhetsutbildningar och det talas om en massa fler den närmaste tiden.

Fick en liten förståelse om vad detta egentligen är för typ av arbete, och kom på att jag har gjort denna typ av jobb tidigare. För drygt 6 år sedan för att vara exakt. När jag var kapten… Det gäller att jobba i och hantera totalt kaos.