On my way

Nu bär det snart av, och det är nervöst och förväntansfullt samtidigt. Snart skall det packas och gissningsvis så kommer jag att somna som en stock när jag kommer fram till Kirkenes runt 21 ikväll.

Hälsokontrollen gick väldigt bra och det tog endast en timme från det att jag gick in till läkaren tills att jag hade fått mitt intyg på att han anser att jag är medicinskt frisk. Fick även göra ett spirometri test, där de testar lungkapaciteten och hur snabbt man kan andas ut. Kan ju lugnt säga att mina år som simmare blev användbara här då jag låg märkbart över vad som är optimalt. Så jag kan andas… yay for me…

Det har varit några timmars förvirring i morse, och under natten(när jag inte kunde sova) så kom jag på inte mindre än 2 smarta lösningar för att slippa släpa saker fram och tillbaka på flyget. Får se hur väl de funkar när jag väl kommer igång, för det kan ju även bli helt fel.