Lugn helg

Min förhoppning om att en lugn helg skulle göra mig mindre stressad verkar ha lyckats. Är väldigt mycket mer avslappnad nu än vad jag var i lördags morse, och känner mig enormt laddad inför tisdagens resande.

Imorgon är dock en viktig dag, med mycket att göra. Främst är det min läkarundersökning som skall genomföras, och jag får besked på om jag är frisk eller inte. De som känner mig vet att det endast kan bli ett svar på den frågan. I alla fall om man tar hänsyn till helheten, rent medicinskt så lär jag nog få klartecken på att jag är frisk. Skall även boka tid hos optikern, tandläkaren och några små inköp innan det bär av hemåt och sedan vidare för att ockupera en tvättmaskin i några timmar.

Så de närmaste 4 veckorna så kommer jag endast att kunna bli kontaktad via Skype på kvällarna, då jag kommer att stänga av min mobiltelefon när jag är i Kirkenes. Detta främst för att jag kommer att arbeta 12 timmars dagar, 7 dagar i veckan, och inte bära den när jag jobbar. Jag skall även försöka rapportera så mycket som möjligt via bloggen, då jag vet att det är ett stort antal som är väldigt nyfikna.