Vägning vecka 35

  • BMI: 32.57 (32.70)
  • Vikt: 100.9 kg (101.3 kg)
  • Wii ålder: 30 år (33 – 33 – 27)

Lite ner denna vecka och åter igen så är jag väldigt nära att gå ur decitonklubben. Fast om jag lyckas den närmaste tiden så får jag inte veta det, för jag kan inte kolla min vikt i Kirkenes. Det är först om 5 veckor som jag åter igen kan väga mig ordentligt.

Stressen som har skapats genom den korta tid jag har på mig att fixa allt som behövs till när jag skall åka har börjat lägga sig lite. Förhoppningsvis så kommer denna helg då jag inte har eller kan fixa något, göra att den släpper ännu mera. Dock så tror jag inte att känslan att inte vara hemma på 4 veckor, med så pass kort varsel som detta var, att försvinna förrän jag kommer tillbaka och det “bara” blir 2 veckor per gång. Med andra ord, en väldigt massa känslor och tankar just nu som inte kommer helt överens.