Från noll till hundra

Nu går det väldigt väldigt snabbt här. I måndags så fick jag jobb. I onsdags så fick jag kontraktet och trillade nästan av stolen när jag såg min lön, och idag så har jag inhandlat en massa småprylar som behövs för om mindre än en vecka så bär det av för en hel månad i Kirkenes på jobbet.

Och det är väldigt mycket som skall fixas innan. Främst att jag behöver få en läkarundersökning som kommer att ske på måndag, vilket bara är dagen innan jag åker på tisdagen. Listan är lång på saker som måste göras fram tills dess, men idag så har jag gjort eller startat de flesta och jag glömde inte att rösta. Så jag har även gjort min medborgerliga plikt. Jag vill inte ens veta hur mycket pengar som har gått åt idag, men det är mycket. Vissa nödvändiga saker som en resekudde(sådan som man har runt nacken), nya hörlurar, vajerlås till datorn och hänglås. En del mindre nödvändiga saker har även inhandlats, men de kommer att komma till användning. Som 2 hg te. Kan ju inte vara utan bra te i en hel månad.