Ja, vi elsker dette landet

Idag är det klackarna i taket… nästan iaf. För det är goda nyheter som det kan delas med sig av, då jag har fått ett jobb. Och inte vilket jobb som helst, utan faktiskt ett jobb som jag är utbildad till dock med en liten asterisk. Det är inte i Svergie, utan i Norge som kan förklara titeln på detta inlägg. Och inte i södra Norge utan i norra. Närmare bestämt i Kirkenes. Så googla fram kartan på det så får du se hur långt det är dit.

Dock så blir det inte en flytt dit just nu, utan att flyga in för att jobba i två veckor för att sedan ha två veckor ledigt med 12 timmars arbetsdagar när jag är på plats. Så det är inget glassigt jobb direkt utan faktiskt riktigt hårt.

2 comments

  • Mike on August 30, 2010 at 14:24

  Grattis till jobbet, du har då förtjänat att få jobbat på riktigt. Fast vad ska du så långt norr ut och göra förstår jag egentligen inte… 🙂

  • Liza on August 30, 2010 at 14:44

  GRATTIS!!! Fantastiskt kul, det förtjänar du!

  Men jag håller med Palo, 60 mil till norrut är det verkligen en bra idé för en skåning? *hahaha*
  Lycka till du kommer säkert stormtrivas =D

  Micke hälsar grattis han med med kommentaren; tja, tur att han inte är den mest soldyrkande mannen i världen i alla fall! 😉

Comments have been disabled.