Skrotkörning

Med hela 2 dagars planering så blev det en skrotkörning genomförd på Ludd, där jag och P deltog. Totalt 3 lass där 2 bestod av elektronik och ett av “rent” stålskrot. Fattar inte hur vi lyckas spara på så pass mycket gammalt som inte används. Som de över 40 st tangentborden som var fint förpackade i förrådet. Men idag så gällde ingen nåd, det skulle kastas. Så 7 timmar och en hel del blodvite senare är det faktiskt nästan rent på Ludd, men det planeras redan för nästa omgång.

Gårdagens träning bröt sönder mina muskler, totalt. Smärta i varenda muskelfiber så att jag knappt trodde att det var verkligt. Att inte ha något att göra på större delen av eftermiddagen kändes väldigt skönt just då, även om det blev lite “träning” nere på ludd med att samla samman det som skulle köras idag. Men det är “straffet” man får för att testa sitt nya träningsprogram i full styrka.