Seeeeeg

Vet inte vad varför, men idag efter träningen så är kroppen så otroligt seg. Jag tjuvstartade på det “nya” gympasset, vilket kan vara en liten bidragande faktor men inte så här mycket. Musklerna skriker efter att jag skall gå och lägga mig och ögonen har svårt att hålla sig öppna. Så här pass seg har jag aldrig tidigare varit. Får hoppas att det är bara dagen som är sådan, för turligt nog har jag inget inplanerat under eftermiddagen så jag kan faktiskt ligga i soffan och bara vara.

Däremot så stannar inte hjärnan av så mycket. Den funderar seriöst på att jag kanske skall lägga ut lite mer pengar som det är ont om på Starcraft 2, bara för att få något att spela igen. Då kommer jag dock att behöva införskaffa en “riktig” mus, för jag vet inte hur bra det kan gå att spela med den trackpad som finns inbyggd.

Så planen lär bli att låta kroppen vila i soffan och hjärnan får fundera på…