Sedan senast…

…har det inte hänt så mycket. Jag har dödat fler fiender i Secret of Mana, funderat och tänkt på min programmering och tränat ett pass. Det blev uppehåll i träningen under onsdag och torsdag, men som “straff” så blir det ett extra tungt pass imorgon med att testa nya maskiner. Annars så dricks det massor med te och även tittas på diverse saker som jag har i mitt DVD bibliotek.

Idag är jag dock lite nostalgisk, för att det var denna dag som jag för ett år sedan skrev den sista tentan som innebar att jag kunde hämta ut min examen. Något som jag minns med glädje och lycka, iaf när jag väl fick veta resultatet. Direkt efter tentan så var jag väldigt upprörd, fast just nu så är jag mer nostalgisk och minns det som var bra. Det efterföljande året har dock varit mindre bra, då jag fortfarande inte har någon anställning utan har tagit mig fram genom att maximera mitt studielån(har 1,5 vecka kvar) och andra diverse småjobb som jag har fått betalt för. Får hoppas att det vänder snart faktiskt, för jag börjar bli något less på att vara utan något att göra.