Inte mycket som händer

Just nu är det väldigt lugnt och definitivt inte mycket som pågår. Det tränas. Det datornördas. Det spelas. Ungefär i den ordningen om och om igen. Det roliga i det hela är att jag nu verkligen kommit in i Secret of Mana och är relativt sett nära slutet på spelet. Vilket är bra på ett sätt, men samtidigt lite tråkigt på ett annat. För då måste jag skaffa mig något nytt att spela, även om det inte är så svårt faktiskt. För om två veckor så släpps ett splitter nytt Metroid spel till Wii som jag bara måste ha. Så på det sättet är det ju bra om jag hinner klara Secret of Mana innan dess.

Att programmera för OS X har kommit av sig lite. Får kalla det att jag funderar och tänker helt enkelt. Vill nämligen göra ett väldigt specifikt program, men det tar lite tid att lista ut exakt hur man skall lösa alla delar. Främst så att jag kanske rent utav kan våga visa upp det för andra.