Vägning vecka 32

Verkar ha missat att skriva om ett veckonummer någon gång, så det blev ett “hopp” denna vecka.

  • BMI: 32.93 (33.28)
  • Vikt: 102.0 kg (103.1 kg)
  • Wii ålder: 27 år (34 – 36 – 30)

Så nu har det vänt nedåt efter en vecka med ganska hård koll på maten, förutom en liten utsvävning igår med Max. Om drygt två veckor så börjar jag min nya träning som jag nu har bestämt mig för hur den skall vara, så det blir en väldigt bra kombination av 50% ren kondition och 50% styrketräning med ungefär samma program som jag kör nu. Dessutom så ökar jag antalet träningar från 5 till 6.

Som en extra överraskning när vi besökte det renoverade Max på Midgårdsvägen där de har något som heter Midgårsmålet(och det dubbla Midgårdsmålet) som är en kopia av Buremålet på Max i Skellefteå. Så det var verkligen en glädjens dag som inträffade på en fredagen den 13:e…