Färdigtittad

Den något onyttiga dagen från igår fortsatte idag och magen är väl inte helt okej med det. Fast det struntar jag i…  Ibland bara måste man vara väldigt onyttig en dag, även om det var så pass länge sedan jag var så onyttig som idag. Samtidigt som detta frosseri pågick så såg jag klart säsong 2 av Legend of the Seeker och jag står fast vid mitt tidigare betyg. Det är en väldigt bra serie, som är baserad på äkta fantasy och håller stenhårt vid den linjen. Så nu är det bara lite synd att det inte finns mer av den, ännu… Den är inte bekräftad för en tredje säsong ännu, men samtidigt så är den inte officiellt nedlagd utan står som returning show. Så just i detta fallet hoppas i alla fall jag på att det verkligen blir en tredje säsong.

Sen som ni säkert märker så är det ytterligare ett nytt tema på denna blogg, och detta är jag faktiskt relativt nöjd med. Det kanske kan bli lite bättre, fast då måste jag förstå de över 400 olika inställningarna som finns. Och nej, jag skojar inte.

Så en lördag framför TV’n, datornördandes och massor med onyttigt är en väldigt bra sammanfattning.