Paus idag

Idag blev det en klassisk “sjukdag”. Inte för att jag är sjuk, men mest för att jag kände att det behövde en ledig dag ifrån träning och annat. Att ligga i sängen längre än till kl 7 kändes som en ren lyx, och resten av dagen så har jag slappat i soffan med Legend of the Seeker som underhållning och programmerande i objective-c för OS X. Något som är väldigt förvirrande vid en första anblick. Programmeringen alltså, även om vissa delar av serien även är så.

Fast skönt har det varit och imorgon så är det återgång till träning som vanligt och lite jobbande på eftermiddagen. Men kanske främst att idag så anlände papperna så jag kan skicka in dem till a-kassan, vilket jag skall göra imorgon då jag vill ha egna kopior av papperna. Sen får vi se hur lång tid det tar och framförallt vad jag får i ersättning.