Resandet

Det har efterfrågats bilder från min lilla tur till Kirkenes för nu snart 1,5 vecka sedan och idag tömde jag kameran på de hela 3 bilderna som jag kom ihåg att ta. Efter 9,5 och inför 9,5 timmars körande(vilket är så lång tid det tar att köra från Luleå till Kirkenes) så är inte hjärnan helt med alltid.

Men vi kan ju börja med det exklusiva rummet.

Rummet, och ja detta är hela rummet...

Den enorma toaletten

Fast även om rummet var litet och toaletten ännu mindre, så vägdes det lätt upp av utsikten från rummet(även om bilden blev lite dålig).

Utsikten

Och sen kan man lägga till bilfärden i Norge. Extremt underbar natur som man skulle kunna vandra omkring i dagar i. För att inte tala om de miljarderna(något överdrivet) med renar som stod på vägar, i rondeller och på sprängladdningar. Ja, de var överallt.

1 comment

    • MrCrazy on August 11, 2010 at 14:43

    super nice… typ… ba

Comments have been disabled.