På det igen

Nu när augusti har börjat ordentligt och det börjar komma lite mer folk i arbete på skolan så är just nu förhoppningen att jag får tag i mina papper till a-kassan rätt stor. Det hade varit väldigt skönt att få igång det så man slipper ta av besparingarna för att betala hyran och så. Samtidigt så har jag nu även möjlighet att dra in lite extra pengar på några ströjobb som har legat och vilat över sommaren. Mest av allt vill jag dock faktiskt börja på något jobb, för nu börjar det bli lite väl långtråkigt att bara sitta hemma på dagarna.

Även om det har blivit mycket sittande, så har det samtidigt blivit mycket tittande. Främst på serien Leverage som är otroligt bra. Det är som nytändning av den klassiska Mission Impossible fast med en mycket annorlunda tvist, och den har det jag gillar mest: ett väldigt bra manus. Ibland blir det lite mindre bra, men det händer alla serier. Så det har blivit en till serie som jag fastnat för och snart är jag även igenom säsong 2 av Legend of the Seeker. Det börjar att bli dags att summera och bestämma vilka serier som jag skall följa under hösten.