Tillbaka online

Efter lite nertid av denna blog då kylan åter igen gick sönder, så är den åter igen online.

Det har firats födelsedag där det främsta målet har varit att antingen trycka i folk fika, eller dela ut det så att ingen går hungrig efter det igen. Nästan allt är nu borta och vi får se hur mycket jag kan göra av med på nästa tv-måndag. Förhoppningsvis resten.

Vägningen från förra veckan kommer imorgon, tillsammans med denna veckas vägning och jag kan redan nu avslöja att födelsedagen har satt sitt spår. Så nu är det definitivt stenhård koll på maten som gäller. Mitt experiment med middag föll inte så väl ut, så just nu är jag tillbaka på mackor. Dock så skall jag ta lite inspiration från norrmännens lunch( som är just mackor) att gå från enkla mackor till något mer avancerade sådana med ägg och annat som är lite mer mättande. Och det experimentet börjar imorgon.