Intressant start

Det var minst sagt en intressant start på dagen. Massivt strömavbrott så det blev kolsvart på toaletten där jag befann mig när väl strömmen gick. Det är väldigt intressant att plötsligt borsta tänderna i kolsvart mörker. Överlevde gjorde jag dock, men träningen fick stryka på foten då även LTU hade blivit strömlöst och när strömmen skulle komma tillbaka visste ju ingen.

Idag få jag dock besök av en tekniker från Comhem som skall se om han kan fixa så att jag får tillbaka mina kanaler, även om jag ärligt måste säga att jag inte saknat dem nu den senaste veckan jag har varit utan dem. Så när bindningstiden för detta abonnemang går ut så kommer det endast att bli de kanalerna man kan få gratis via Lulebo’s rabatt.

Igår var det även “premiär” för mig att äta två riktiga mål mat om dagen, och det är några inkörningsproblem som är klassade som I-lands problem. Främst är det att mängden disk ökade markant, men efter lite funderingar så har jag nog löst det mesta. Skall bli intressant att se hur vågen reagerar på detta, för jag kan åtminstone säga att jag absolut inte var hungrig igår kväll.