En hög avklarat

Nu har jag gått igenom nästan alla serier som jag hade tänkt se denna sommar. Dvs, sådant som har sänts under det gångna året och det är lite blandade betyg faktiskt.

How I Met Your Mother, S5: Serien lyckades resa sig själv i mina ögon, men det är fortfarande långt ifrån den nivå som de började på. Kommer troligen att börja följa den igen, bara för att…

Legend of the Seeker, S1: Säsong 1 var bra och säsong 2 har börjat på ett intressant sätt. Också en serie som jag tänker se klart och följa om det blir en tredje säsong.

V, S1: Nope. No-no-no. Icke. Den är inte dåligt gjord, men den är extremt tråkig och saknar det är lilla extra som får en att vilja titta på den. Vanligtvis kunde jag se igenom ett 40 minuters avsnitt på 15 minuter då den var så pass förutsägbar.

Cougar Town, S1: Började riktigt svagt, men i mitten av säsongen så hittade de konceptet och blev faktiskt riktigt bra till slut. Denna kommer jag att följa till hösten.

NCIS:LA, S1: Bra försök, men även om man siktar mot stjärnorna så kan man missa och då blir det ett platt, hårt, fall. Någon jag anser att man har gjort här. Börjar tröttna på kriminalserier som inte har en bra dialog, action, humor och främst intressanta karaktärer.