Vägning vecka 28

Denna veckas nuffror.

  • BMI: 32.57 (32.70)
  • Vikt: 100.9 kg (101.3 kg)
  • Wii ålder: 30 år (30 – 30 – 31)

Min Wii ålder har stabiliserats rätt bra på min egen riktiga ålder, iaf i några dagar till. Lite nedåt på vikten, vilket nog är den takten som det kommer att hålla framöver. 0.2-0.5 kg per vecka är ändå inte dåligt, tillsammans med den ökning av styrka och muskelmassa som sker. Och det är just på den fronten som jag ser de flesta förändringarna på kroppen, att den helt enkelt ändrar form. Så jag är faktiskt väldigt nöjd med hur det går just nu.

Idag börjar även starten på bakandet till min födelsedag. Eller rättare sagt, den dagen som jag väljer att fira min födelsedag. Den är på riktigt på torsdag, men det blir att vänta med fikat tills på lördag så det inte är en massa arbete som stör och har sig. För andra dvs, inte för mig…