Comhem jävlas…

Vet inte som det är solförmörkningar på månen, att det regnar uppåt eller att comhem inte har någon koll men sedan igår har jag ingen bild i rutan. Mest troligt är det comhem av de saker som jag räknade upp, för det är ju inte direkt förvånande om det skulle vara så. De har ju en långt stående tradition på att vara sämst när det gäller kundsupport. Tror de och Lulebo ligger på ungefär samma nivå, då de kan ju starta en klubb för inbördes beundran eller nått sånt. Min tanke att om en månad endast ha det grundutbud som man får genom att bo hos lulebo känns bättre och bättre för varje minut som går just nu.

Ännu har jag inte lyckats få tag i någon som kan ge mig de papper jag behöver för a-kassan, och jag tror det inte går att fixa förrän på måndag då en ordinarie löneadministratör är tillbaka på jobbet. Men fixas skall det, nu när jag ändå har lagt ner all denna tid på att faktiskt kunna få a-kassa när det behövs.