Mera nytt

Testar nya teman bara för att. Är inte helt säker på att jag gillar något, men det gjorde jag ändå inte med det tidigare heller. Men det gäller att testa tills man hittar det man vill ha. Jag har faktiskt funderat på att skapa ett eget som är precis så som jag vill ha det. Men det kräver tid och att jag måste sätta mig in i hur wordpress interagerar med sina teman.

Jagandet på någon som kan ge mig de papper jag behöver för a-kassan fortsätter och jag kan nu ha hittat någon som faktiskt kan fixa detta. Fick hela högen med trevliga papper som skall skickas in idag, så det vore ju bra om det kom igång snabbt.

En liten detalj har även dykt upp i träningen, eller rättare sagt min mathållning tillsammans med träningen. De senaste dagarna har jag märkt att jag numera är väldigt hungrig på kvällarna, och att min nuvarande matrutin kanske är lite i underkant för den styrketräning jag har bytt till. Denna vecka så är det inte så mycket jag kan göra, då jag vill ha en vägning innan jag förändrar något, men nästa vecka så tänkte jag prova på att äta en lättare middag istället för de tre mackorna jag har ätit sedan nu snart ett år tillbaka. Så får vi se vad som händer med vikt och hungern helt enkelt.