Filmkväll

Det blev en liten lätt spontan filmkväll igår då jag var något rastlös, och det största problemet var att hitta vilken film jag ville se. Inget som direkt lockade, fast sen bestämde jag mig för att se Avatar och jag måste säga att jag var trivsamt överraskad. Så lång som den dock är märktes det inte förrän jag var färdig, då jag för en gångs skull inte satt och vred mig pga dåliga CGI animationer och annat som kan bli så extremt fel i dessa typer av filmer. Handlingen var väldigt bra även om den var något förutsägbar, fast trots det så gjordes den bra för en gångs skull. Vanligtvis så brukar jag tycka att dessa extremt överhypade filmerna bli extremt tråkiga och dåliga, men denna skulle jag faktiskt kunna tänka mig att köpa. Så bra tyckte jag att den var, och det är inget dåligt betyg från mig.