Vägning vecka 27

Denna veckas resultat

  • BMI: 32.70 (32.77)
  • Vikt: 101.3 kg (101.5 kg)
  • Wii ålder: 30 år (30 – 31 – 27)

Så minimalt nedåt även denna vecka, men med den träning jag har just nu (1 timme styrka, 1 timme kondition) fem dagar i veckan så förväntar jag mig inte massiva förändringar på vikten. Det som däremot förändras är min muskelmassa som har har ökat rejält. Så pass mycket att man faktiskt ser att den har ökat, och muskler väger ju även de. Det som jag främst märker det på är dock att ökningen av vikterna under den gångna veckan fortfarande inte gör att jag ligger på gränsen av vad jag orkar, och det kommer ytterligare tre förändringar den kommande veckan. Så allt som allt är jag väldigt nöjd.

En helt annan notis är att det idag är 6 månader sedan jag började träna, och skall man sammanfatta det första halvåret så är det ju faktiskt lite imponerande. 10% förlust i vikt(11,2 kg), massivt bättre kondition, 7-8 cm smalare i midjan och nu på sista tiden så ökar muskelmassan ordentligt.

Förutsägelsen från förra veckan att jag vid den här tiden skulle ha tagit samtliga stjärnor i Super Mario Galaxy 2 var inte helt fel. Jag har inte tagit alla ännu, men av de ordinarie världarna så har jag endast 1 stjärna kvar och totalt är det endast 8 kvar. Fast de sista 7 i specialvärlden är väldigt svåra. Så vi får se om jag orkar ta dem, eller går tillbaka till att spela Secret of Mana istället.