Klar med SMG2

Då tog jag ett stort bett ur äpplet idag och attackerade den sista banan i Super Mario Galaxy 2 och efter några små missöden så lyckades jag slå Bowser. Jag måste säga att de har faktiskt kommit på ett väldigt innovativt sätt att dels spela men även att slåss med bossar i 3 dimensioner. Som jag trodde så öppnades en specialvärld när jag slog Bowser som skall vara något av en samling med klassiker, men de sparar jag tills senare då det har blivit en hel del spelande idag.

Molnigheten som dök upp i efter lunch var väldigt välkommen för min del. Ingen direkt tokvärme, men inte heller kallt. Så pass skönt blev det att jag faktiskt lyckades ta en tupplur i soffan efter lunchen som för första gången på länge var i rätt proportioner. Efter tuppluren så blev det en sväng till ludd för lite datornördande och lite uppstarter efter förra veckans nertid. Sakta men säkert börjar saker komma igång igen efter mycket krångel.