Varmt…

…och varmare skall det bli. Iaf enligt prognoserna och det är ju inte lite sol som har kommit fram. Även om jag tycker om att det faktiskt har blivit soligt, så tar det några dagar för kroppen att ställa om sig. Något som gör det lite jobbigt just nu, men som snabbt blir bättre. Nu när vardagen är tillbaka i sin normala rutin, så har det faktiskt blivit en hel del tid på balkongen av den enkla anledningen att det är svalare där. Eller i alla fall känns svalare, då det är lika varmt i vardagsrummet som det är på balkongen men på balkongen så blåser det härligt svalkandes just nu. Det har ju även gjort att jag fått en relativt stark solbränna i ansiktet, men ta i trä så har jag lyckats undvika att bränna mig än så länge.

Det har även blivit en hel del spelande med Super Mario Galaxy 2 och jag har kommit så pass långt att jag kan gå in i slutbossens borg. Eller jag tror att det är slutbossen(dvs Bowser), för det finns ju en risk att de har slängt in en extra värld efter… Men fortsätter spelandet i detta tempo så har jag troligen till nästa helg klarat hela spelet samt hittat samtliga stjärnor. Vilket är lite synd att det är över, men samtidigt så kan det ju inte pågå i evigheter. Det är ju inte FarmVille 🙂