Slappat idag

Tvätt och slappa har varit det som gäller idag. Tursamt nog så lyckades jag få boka upp mig på två tider efter varandra, och det behövdes verkligen. Jag skulle kalla det en “perfekt storm” med tvätt, men precis allting som jag brukar tvätta mellan var tredje och fjärde gång (som handdukar, kökshanddukar etc) behövdes tvättas just idag. Plus lite extra sängkläder från när min mamma var här. Så högarna var enorma men jag lyckades ta mig igenom allt idag, vilket gör att det luktar väldigt rent i mitt sovrum just nu.

Sen så tänkte jag dela med mig av de två tavlor jag skaffade till hallen, för att få den att kännas lite mer välkomnande och inte så pass kalt som det har gjort fram tills nu.

Live simply, that others may simply live

Life isn't measured by the breaths we take, but by the moments that take our breath away