Vägning vecka 26

Något sen rapportering pga nertid på ludd.

  • BMI: 32.61 (33.15)
  • Vikt: 101.0 kg (102.7 kg)
  • Wii ålder: 31 år (27 – 29 – 27)

Så jag tappade det mesta av det som lade på under midsommarveckan, även om inte allt föll bort av diverse olika skäl. Främst att jag under tiden som denna blogg varit nere haft min mamma på besök och vi har både ätit och levt gott. Det är för mycket att skriva helt utförligt om, men det har varit middagar, födelsedag, lätt sightseeing, shopping på stan och middag på stan som avslutning. Så veckan hon var här har gått väldigt snabbt.

För resten av veckan så lär det bli massor med tid på ludd för att starta upp allt igen och kanske främst få allting att fungera. Har redan spenderat 3 timmar med att få igång saker och det är säkert mycket mera tid som behöver läggas på det. Hur mycket vet jag inte förrän det är helt klart.