Massa Mario

Att säga att jag spelat lite Super Mario Galaxy 2 skulle vara i underkant. De 3 första världarna är avklarade med kanske 10 stjärnor som jag ännu inte har tagit ännu i de tidigare världarna. Det är väldigt länge sedan jag spelat något nytt och jag vet att det kan ta slut väldigt snabbt, så därför testas allt och allt undersöks så mycket det bara går. Spelade nog det sista jag hinner med på ett tag nu, för den närmaste 1,5 veckan så kommer jag att vara väldigt upptagen.

Mycket händer på kort tid just nu. Min mamma dyker som sagt upp på tisdag och då skall det visas runt i Luleå och en massa andra upptåg, och som om inte det var nog så skall LTU i veckan som nu kommer ha elrevision vilket gör att samtliga datorer på ludd behöver tas ner snällt och så även campus burkarna. Iaf för de som är uppmärksamma nog. Det gör ju även att denna blogg kommer att försvinna från nätet fram till fredag förmiddag då vi får tillbaka både nät och el.