Vägning vecka 25

Håll i hatten för lite chockerande resultat.

  • BMI: 33.15 (32.41)
  • Vikt: 102.7 kg (100.4 kg)
  • Wii ålder: 27 år (29 – 27 – 28)

Så på en vecka har jag lagt på mig närmare 2,5 kilo, men direkt förvånad är jag inte. Tre dagar med konferens där jag ätit på tok för mycket och onyttigt. Midsommar igår där jag också åt på tok för mycket och även tog del av en massa snacks. Och som att det inte var nog med att äta massor så har jag suttit stilla större delen av veckan. Det har blivit endast två träningspass (söndag och måndag). Så förvånande… inte alls. Veckan som kommer bli förhoppningsvis lite bättre, även om träningen fortfarande kan få stryka på foten lite.

Dagen lutar åt att spela ännu mera Super Mario Galaxy 2, fast det måste även börja förberedas inför veckan av två anledningar. Det ena är att mamma anländer om några dagar och det andra är att LTU skall åter igen ha sin “elrevision” så på tisdag eftermiddag så måste samtliga datorer på ludd stängas ned i 2-3 dagar.