Lite lätt slut

Det har varit några hektiska dagar den senaste tiden, även om det mest har varit att sitta stilla. Även om det har varit väldigt intressant och informativt så har min kropp och mage fått ta den stora smällen då den inte är van vid så mycket mat och fika. Imorgon är det midsommar och även om jag då kan kontrollera min mat lite bättre så kommer nog inte magen vara återställd förrän efter helgen. Jag vill inte ens tänka på vad vågen kommer att stå på när det är dags för vägning på lördag.

Annars så har det spelats en hel del Super Mario Galaxy 2 och Nintendo har åter igen skapat ett väldigt underhållande spel där de kombinerar nya baner och funktioner med väl beprövade koncept. I detta fall så är det återkomsten av Yoshi som har gjort att det blir mycket roligare, och de har tagit de bra sakerna från Super Mario Bros Wii och lagt in dem i spelet. Så jag är mer än nöjd med detta köp.