Väntan på leverans

Det blev inget Super Mario Galaxy 2 levererat innan helgen så som jag hoppades på. Inte för att det finns brist på saker att göra, men det hade varit väldigt roligt om det hade kommit fram. Istället så blir det nog att fortsätta spela lite Secret of Mana då det nu var ett tag sedan jag roade mig med det spelet.

Som väntat så blev det en tur till stan igår, och därmed så fick jag den första tavlan av 2 inköpt till min något nakna hall. Tavla nummer två(eller för att vara noga poster) är på väg från All Posters och lär väl även den anlända i början av nästa vecka. Sen är det endast en ram som skall köpas, men jag vet vilken ram det skall bli. Tänkte lägga upp bilder först när båda tavlorna är på plats.

Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag vill göra, men det lutar faktiskt åt en hel massa programmering då jag har gjort klart vad man kan kalla för “ramverket” till min helt privata och mycket hemliga sida. Eller så hemlig är den kanske egentligen inte, och inte heller direkt privat. Det är helt enkelt en samling med länkar för alla webtjänster jag har installerade på min server som webmail, wiki, kalender etc. Det som skall läggas till nu är en egenskapad editor för adresser och kontaktinformation då jag ännu inte hittat en befintlig och bra mjukvara för det. Så lite roligt skall jag ha det, på mitt egna lilla sätt.