Tvättäkta

Det har tagit många många månader att få den legendariska tummen ur… men nu är det på gång. Överdraget till soffan behövdes efter nu snart fyra år tvättas och i morse så blev det av. Det blir endast överdragen till kuddarna idag för nu är nämligen torkskåpet fullt, men på lördag så skall jag tvätta även överdraget till själva soffan. Då skall även den första av mina två dunkuddar få sig en tvätt och leva om en massa timmar i torktumlaren.

Nu dyker ju då dagens verkliga I-lands problem upp. Fram tills på lördag kväll har jag ingen soffa att sitta i. Problematiskt som ni förstår, men jag överlever nog till slut.

Det här med att åka till stan har börjat bli lite av en vana, och det finns en viss risk att jag åker in idag igen. Hittade en tavla på Gallerix som jag gillade och ville ha i min hall, men jag var lite osäker på hur stor den fick vara för att passa in. Nu är det iaf måttat och funderat så det skall in och handlas. Den kommer att matchas med en poster som jag skall få inramad, vilket förhoppningsvis gör att hallen inte kommer att se så “naken” ut i framtiden. Och allt detta har satt igång min inredningsnerv igen så det är massor med idéer som flödar fram just för tillfället, så vi får se var det hela slutar.