Klumpat sig

Det blev helt plötsligt mycket som samlades på några dagar, så jag har varit både här och där och lite lätt överallt. Träning, jobb och rena nöjen tills man blir väldigt trött.

Måndagen började rätt lugnt, men på kvällen så skulle det bjudas på mat hos fam P och tittas på Formel 1 samt CSI. Denna gång gick F1 loppet i Kanada, och som alltid så blev det ett väldigt bra och intressant lopp. Skall titta igenom det igen bara för att få riktigt full koll på vad som hände, för det var ju en hel del. Det ingår ju även att leka med E på de sätt som orkas med och att stirra på M samtidigt som det stirras tillbaka skrattas, gurglas och lite spya. Det är alltså lilla M som gör detta, inte den större 🙂

Idag blev det först träning och under eftermiddagen så lockade stan igen. Var nere på den asiatiska shoppen i södra hamn och tittade vad de hade där. Har inte varit där tidigare, och denna gång kom jag ihåg att jag skulle ha lite bättre ätpinnar med mig hem. De hade faktiskt väldigt många saker där som både var billigare och troligen bättre än det som finns på ICA när det gäller asiatiska ingredienser, så det blir att åka dit igen och handla lite i framtiden. Speciellt den där 10 kg hinken med sambal var ju lite intressant… eller kanske inte.