Härligt städat

En aktiv dag går mot ett stillsamt slut. Tvättandet började bra och slutade… skall vi säga mindre bra. Då jag var i städtagen ordentligt så bestämde jag mig för att tvätta mina gardiner i vardagsrummet, sådär bara för att. Det hade räckt med att dammsuga och rent allmänt bara skaka av dem, men dum som jag var så åkte de i tvättmaskinen och kom ut närmare 10 cm kortare på längden. Så istället för 5-7 cm ovan golvet så hänger de nu närmare 15-17 cm ovanför golvet och ser väldigt fel ut. Så nu måste det köpas nya gardiner till vardagsrummet, vilket egentligen inte är helt fel.

Efter träning så satte jag igång med brödbakandet, efter en lagom tid liggandes i soffan och äta upp mina maki rullar då jag var extra effektiv innan träningen med att då även rengöra och moppa i hallen. Så nu är två rum väldigt väldigt rena, dock så hittade jag även en sak där som jag måste köpa ny: dörrmatta. Så en tur till IKEA snart kanske…

Köket får fixas i veckan och sen skall jag slipa och lacka den “fläck” som jag slitit ner i parketten vid min dator. Så även om jag kanske har det lite lugnare på jobbet den kommande veckan så skall det arbetas väldigt mycket här hemma. För länge har jag skjutit på dessa typer av saker.