Vägning vecka 23

Denna veckas resultat

  • BMI: 32.74 (32.70)
  • Vikt: 101.4 kg (101.3 kg)
  • Wii ålder: 27 år (28 – 32 – 30)

Det är alltså plus ett helt hekto denna vecka, vilket gör detta den tredje veckans om jag ligger stilla på ungefär samma vikt. Så jag har nått en platå i samband med ändrad träning, inte direkt chockerande. Det som dock faktiskt är uppmuntrande är att min Wii ålder både sjunker men främst att den ligger under min riktiga ålder, så styrketräningen ger bra effekt. Jag har till och med börjat fundera på att utöka antalet dagar med träning från fyra till fem eller rent av sex, men det är ännu bara funderingar och inga ändringar skall göras förrän efter midsommarhelgen.

Nu skulle jag egentligen börja städa toaletten, men jag känner för att åka in till stan en sväng och kanske kommer jag hem igen med en kopia av Super Mario Galaxy 2. Men bara kanske. Får se vad de tar betalt för den i min trevliga lokala spelbutik. Dvs inte Game 😉

Uppdatering:

Det blev inget inköp på stan. Även om jag gärna stödjer de lokala handlarna så är 35% högre pris än på nätet via Play lite väl mycket. Men den är beställd nu och kommer förhoppningsvis innan nästa helg.