Rent och städat

Efter ett bra tag så blev det till slut rent i badrummet. Och inte bara rent, utan så pass rent att det utan problem skulle kunna gå igenom den mest nitiska flyttstädning. Jag skulle säga att det är så pass rent att det går att äta från varenda yta i hela badrummet. Det har dock tagit närmare 5 timmar från start, men jag är väldigt stolt över resultatet även om jag vet att om bara en månad så kommer det att behövas städas igen.

När jag var färdig med det så kände jag mig så pass stolt att det lyxades till lite. Jag hade lite av allt kvar som behövdes för att göra tre maki rullar. Och tredje gången gillt gäller även för mig att göra dessa rullar och denna gång blev det riktigt bra, både när det gäller riset och att rullarna blev fasta. Så detta recept har lagts in i min växande samling, speciellt då det har varit mycket problem med att göra riset. Nu är det bara en sak som jag verkligen saknar, riktiga ätpinnar. Börjar bli något less på de engångspinnar som finns att köpa på ICA. Något som jag dumt nog kom på ikväll och inte när jag var på stan tidigare idag. Men vad gör man.

Imorgon startar andra halvan av helgens aktiviteter som är brödbak + tvätt på förmiddagen och dammsugning + moppning på eftermiddagen/kvällen. Köket lämnar jag till senare i veckan.