Bra besked

Det har blivit några dagars hårt arbete och tänkande, men det har gett bra resultat. Hemsidan som jag arbetat på blev i princip godkänd rakt av, även om det var några små detaljer som jag skulle fixa. Mest var det saker som jag själv hade kommit på och saker som jag ville ha besked på. Så nu är det dokumentation och beroende på vad de sju professorerna bestämmer är det även presentation och utbildning som skall fixas innan juni månad tar slut, vilket vi går väldigt snabbt emot just nu. Det är grovt räknat endast två arbetsveckor kvar av denna månad.

Nu är det dock helgen som hägrar och även om det kommer att bli mycket datornördande så är det en lång lista med andra saker som står på schemat först. Det skall tvättas, städa toaletten och köket riktigt ordentligt, klippa ner kalufsen inför sommaren, baka bröd och så vidare. Det blir inte en lugn stund överhuvudtaget gissar jag, men då golv skall torka och bröd bakas så hoppas vi på att värmen är kvar så jag kan sitta på balkongen och njuta under tiden.