Då blev det klart

Dagens träning innebar en liten till justering av mitt träningsprogram. Istället för två 20 minuterspass på crosstrainern efter styrketräningen blir det tre. Men i övrigt så tror jag att mitt pass nu är så bra det kan bli. Ökningen från två till tre har främst att göra med min kondition, och att det kanske var lite i underkant med endast två. Med denna ökning så ligger den totala längden på ungefär 2,5 timme, vilket jag tycker är precis lagom. Så nästa lördag får vi se effekterna av en hel vecka med ordinarie träning. Så nu blir det “bara” 10 timmars aktiv träning per vecka mot tidigare 16.

Jag har även nördat klart för helgen. Allt det som jag ville få gjort, har blivit gjort med det “sista” att sätta upp en säker anslutning mellan min bärbara och min server på ludd för diverse olika tjänster. Främst sådana som jag inte vill släppa igenom på min brandvägg, men med denna säkra kanal är det inga bekymmer. Det enda som är kvar är att se över mina brandväggsregler som är lite väl tillåtande just nu, men även rättigheterna i min LDAP server där jag sparar bl.a. min adressbok. Så det är bara att fortsätta att läsa på. Får se var det hela slutar när jag har mixtrat färdigt, då jag helst skulle vilja slippa sätta igång tunneln när jag sitter hemma på mitt eget nät.