Time to confess

Börjar få slut på idéer så idag blev det på engelska. I fortsättningen blir det helt enkelt “Vägning vecka XX”.

  • BMI: 32.70 (32.70)
  • Vikt: 101.3 kg (101.3 kg)
  • Wii ålder: 28 år (32 – 30 – 31)

Ingen förändring denna vecka. Inte ens ett hekto, vilket måste bero på att jag har gått ner en massa kilo som jag sedan lagt på i form av muskler… Vilket man kan tro om man känner för att lura sig själv. Mest troligt är det dock att min “lätta” rivastart med träningen har ställt till det lite för kroppen och den inte fungerat så som brukligt, samt att jag har testat lite olika saker att äta efter träning för att återställa den.

Det jag har fastnat för är en smoothie(hemmagjord förstås) som är väldig snabb att göra och väldigt enkel att komma ihåg. 1 dl vanilj yoghurt, 1 dl mjölk, 1 dl frusna bär, 1 tsk florsocker. Allt i en bägare och gå på med stavmixern. Färdigt på mindre än 1 minut från start. Samt extremt enkelt att diska då min bägare har en måttskala på sig(då den följde med mixern). Så nu har jag både en snabb återställare efter träningen och ett användningsområde för min stavmixer förutom att samla damm.

Resten av idag skall jag nörda mig nått så in i bomben. Först så skall jag sätta upp kalendern på min server, sen blir det min vpn anslutning till servern och sist blir det adress boken som skall bli fixad. Det är på min server det. Lokalt så skall jag ta en extra funderare, men slutet av den tanken kommer troligen att bli att jag importerar all min musik till iTunes då jag har börjat komma mer och mer överens med just det programmet. Jag håller på att bli en mactalliban!!!