Bra träning.

Dagens träning blev faktiskt av, och detta helt utan protester från kroppen att ta sig upp ur sängen. Några mindre förändringar blev det på passet om jag nu faktiskt är väldigt nöjd med. Jag kollade lite extra på klockan idag och just nu är det 60 minuter med styrketräning följt av 45 minuter på crosstrainern. Precis lagom med andra ord, speciellt då det blir exakt samma pass fyra gånger i veckan.

Efter träningen så var det dags för lite seriöst arbete och seriöst blev det. Har nu konfigurerat upp en miljö så som den skall vara för CAMM förutom en liten detalj, vilket är de dolda sidorna som endast skall vara tillgängliga för de som är inloggade. Då allt annat är en väldigt snygg och trevlig lösning så vill jag hitta ett riktigt snyggt sätt som även detta bli fixat på. Så det är att dyka tillbaka i den enorma hög med moduler som finns till Drupal och se vad man hittar. Jag har redan hittat två alternativ, men det blir att leta vidare efter för att se om det finns något annat intressant.

Imorgon är en träningsfri dag och om vädret inte förändras massivt så skall jag ut till Skokanonen igen för att köpa ett till par av de sandalerna jag hittade. Inte för att de skall användas, utan de skall åka in och förvaras inför framtiden så jag inte kommer i samma läge igen där jag inte har ett par bra sandaler. Men nu skall jag leta moduler.