Första dagen på gymmet igen

Det var väldigt svårt att komma upp imorse. Sådär allmänt tungt och förjävligt, men upp kom jag till slut precis innan kl 8. Tror svårigheten i det låg i att jag somnat runt kl 1 och inte fått i närheten av den mängd sömn som jag egentligen behöver. Något som definitivt skall ändras på ikväll, för annars så kommer det att bli en väldigt jobbigt första månad med att träna igen.

Sagt och gjort så åts frukost och sen bar det iväg till gymmet. När väl träningen var klar så var jag relativt nöjd och trött, men precis där i början under styrketräningen så ville kroppen ett flertalet gånger kasta upp det som jag precis hade ätit till frukost. Så en liten chockstart för kroppen helt enkelt. Nu vill jag ju inte ta sönder mig själv precis i början av träningen, så morgondagens träning kan kanske hoppas över. Allt beror på hur kroppen känns.

Dock så blev det under eftermiddagen en efterlängtad tupplur i soffan, även om solen in genom vardagsrumsfönstret ställde till det lite och gjorde det väldigt varmt. Men skön ändå.

Nu skall jag sätta mig ner och testa lite olika moduler när det gäller CAMM’s hemsida, för jag tror jag fick en uppenbarelse idag om exakt hur jag skall göra det.