Lång lista.

Innan jag somnade igår så satte jag samman en lista med saker som måste göras idag. Först så hade jag missuppfattningen att det inte var så mycket som behövdes göras, men när listan började bli längre än ett halvt A4 ark så insåg jag mängden saker som “måste” klaras av idag. I 99% av fallen är det inte svårare saker än att skicka iväg ett mail eller radera något på HLRC’s hemsida som jag haft där i utbildningssyfte. Så längre än 5 minuter per sak kommer det garanterat inte att bli, men det gör ju inte listan kortare.

Den sista procenten är att jag skall börja fixa till konfigurationen på CAMM’s hemsida och sätta samman en tidsplan för när saker och ting skall vara klara. Det kommer att bli lite mer “pressat” än vad det var med HLRC’s men samtidigt så är det endast en till två moduler som skall förändras. Resten kommer att vara exakt lika, fast med ett mer silver/grått tema än det ljusblåa som HLRC har. Vilket tar ungefär 20 sekunder att förändra.

Jag skall ju även idag få ett celebert besök på min arbetsplats. E skall titta förbi på vägen hem från dagis, förstås med S och lilla M som tar henne dit. För så pass vuxen är hon inte ännu att hon får gå hem själv. Även om 2 år är väldigt vuxet i hennes ögon.