Fotat med datorn.

Idag var det, ungefär, samma rutin som alla andra måndagar. Det skulle tittas på CSI hos Fam. P och det var faktiskt ett av de bättre och roligare avsnitten på länge. Lite som ett what the fuck avsnitt, fast extremt roligt. Eller så är jag väldigt lättroad, vilket inte är svårt efter vad jag hittade på tidigare under eftermiddagen.

Det bjöds nämligen på middag hos ovan nämnda familj, och när jag skulle sätta igång datorn för att titta lite på F1 innan så parkerade sig E direkt framför. Jag var inte sen med att dra igång den inbyggda webbkameran och först så hoppades det mest omkring. Sen slog jag på de roliga filter som finns och då blev det extremt roligt. Så här är bilder på E och mig själv, så som ni aldrig sett oss förut.

Det är bara att klicka på bilderna för att se större varianter, för det är något som jag verkligen rekommenderar…