I himlen

Oooo… vad jag har datornördat mig denna helg. Så pass mycket att jag knapp märkt att tiden har gått, och rent vad det är så skall man gå och lägga sig. Inte för att man är trött eller att det är mörkt ute, utan för att klockan säger det.

Det jag främst har gjort är att sammanföra alla saker som jag har med min wiki, statistik, utveckling nu ligger under ett och samma tak med en gemensam källa för användarnamn och lösenord. Och ännu är jag inte klar. Nästa sak som står på planeringen är att sätta upp en adress bok i LDAP så även de kan användas både lokalt på min mac och i min webmail. Efter det så kommer det en kalender med samma möjligheter. Men det får nog vänta till nästa helg, då jag imorgon skall skriva klart det sista för HLRC’s räkning och sedan lägga allt krut på att få klart med CAMM’s hemsida.

På tisdag så drar ju även träningen igång igen för fullt, vilket är något jag verkligen ser fram emot. Att få vara lite trött i kroppen relativt regelbundet utan att behöva skruva samman en altan…