Sista vägningen i Maj

Då var det dags att vägas en sista gång i Maj, och även en sista gång innan jag återupptar träningen för fullt.

  • BMI: 32.70 (32.96)
  • Vikt: 101.3 kg (102.1 kg)
  • Wii ålder: 32 år (30 – 31 – 35)

Så ett större hopp nedåt än vad jag hade väntat mig, men det visar ju även att när mathållningen är kontrollerad så fortsätter jag att gå ner i vikt. Kom faktiskt och tänka på i veckan att det börjar bli dags att tänka fram en plan för hur jag skall ligga stilla på min målvikt(som jag ännu inte vet vad den är) när det blir dags.

Målet just nu är två saker. Att lämna decitonklubben(vilket jag är väldigt nära) men även på lite längre sikt att nå ett BMI på 30(som jag inte vet vilken vikt det är). För fortsätter jag att träna, vilket är väldigt troligt, så är det ju bra om jag kan få en kosthållning som faktiskt håller mig där. För så som det är idag med 2 glas juice, 3-4 mackor och en banan som middag är ju kanske lite i underkant.