Ny URL till bloggen.

Om det inte märktes att en ny adress dök upp i fönstret så får jag väl vara lite mera tydlig.

Ikväll har jag flyttat bloggen från blog.cargobay.se till cargobay.se. Som dock fortfarande även svarar på blog.cargobay.se och www.cargobay.se. Varför jag har gjort detta var helt enkelt att jag inte hade tid att göra inlägg och underhålla både denna privata bloggen och den lite mer “icke privata” blogg/hemsida som fanns på www.cargobay.se tidigare. Det har även skett lite utrensningar i andra domännamn som jag inte använder längre. Så som till galleriet som till 100% endast besöktes av google’s indexerare och andra små saker som jag inte använder längre.

Så från efter lunch idag så har jag varit en väldig nörd, där jag programmerat en ny samlingssida för min mail/statestik/utveckling etc så det blir både mindre och enklare att underhålla. Plus att det är väldigt snyggt, i mitt tycke iaf. Jag tänker inte länka dit, då jag helst vill undvika besök av sökmotorer, så har ni ett brinnande intresse av att se det så får ni helt enkelt fråga efter adressen.