Nu blir det rensat.

Denna vecka har det sista eller näst av de serier jag följer visats(eller skall visas…) och jag har funderat på vilka serier som åker ut och vilka som får stanna på mitt “schema”.

De som definitivt åker ut är Greys Anatomy och House. Roliga och intressanta serier när de startade för några år sedan, men på senaste tiden har de bara blivit en röra och ingen bra röra. Greys dubbla finalavsnitt på totalt 85 minuter tittade jag igenom på 20 minuter, för det var sååå förutsägbart efter de första 5 minuterna. Tre serier som ligger i gränslandet är NCIS, Bones och Criminal Minds. Det är inga dåliga serier som så, men de står och stampar något fruktansvärt utan något direkt nytänkande. I NCIS fall så har de ju nu gjort 7 säsonger, och det är fullt förståeligt. Så kvar i schemat finns The Big Bang Theory, Castle, Stargate Universe, Doctor Who, Eureka och Sanctuary. Och alla de sänds inte samtidigt.

Några “nya” serier som jag skall titta igenom under sommaren är Cougar Town och femte säsongen av How I Met Your Mother för att se om den blev bättre. I övrigt så är det faktiskt inte så mycket om intresserar mig, även om det säkert finns en hel massa serier till som jag kommer att se ett avsnitt eller två av.