Nytt tema.

Nu har det åter igen experimenterats med min blogg. Det är ett nytt tema och denna gången är jag faktiskt relativt nöjd med det. Det är lite renare och enklare i sin layout, och för att inte tala om att det är väldigt enkelt skrivet. Fördelen med det är att jag redan har modifierat koden lite lätt så det passar mig bättre. Inga stora förändringar ännu, men förhoppningsvis så hjälper det till när jag åter igen skall slå samman bloggen med den drupal installation jag har på min www adress. Som i slutändan bara kommer att bli min cargobay.se adress. “Skippar” så att säga www i början av adressen(även om det fortfarande kommer att fungera).

Presentationen igår gick bra. Inte så bra som jag hade önskat, men tillräckligt bra för att jag skall vara nöjd med den. Det var lite exempel som jag missade att visa och en fråga som jag inte svarade så bra som jag ville på. Allt detta kom jag ju naturligtvis på direkt efter att jag var klar, så det är ju att ta med sig i minnet till nästa gång. Nu är det ju även dags att sätta igång med CAMM’s hemsida, och de små förändringarna jag gärna vill ha med där då det inte är lika många som skall editera informationen på den sidan.